Montecucco Rosso
Aroom: magus, rikkalikult väikeseid puuvilju ja maasikaid, pehmed vanilje
noodid, röstitud kohv, vürtsid.
Maitse: väga puuviljane, tasakaalustatud happesusega kuiva ja puhta lõpu saavutamiseks.
Tootja: Parmoleto
Viinamarjad korjatakse septembri lõpus ja fermenteeritakse eraldi. Käärimine ja leotamine kestab umbes 18 päeva. Pärast puhkamist jäetakse vein loomulikul viisil dekanteerima roostevabast terasest mahutitesse ligi kaheksaks kuuks. Pärast puhastamist ja enne pudelitesse valamist laagerdatakse puidus 10 kuu jooksul.
Tüüp: Montecucco D.O.C.
Piirkond: TOSCANA Italy
Alkoholi sisaldus: 14,5%
Viinamarja sort: 75% Sangiovese 25%Montepulciano d'Abruzzo 5%Cabernet Sauvignon
Asastakäik: 2016
Maht: 750 cl
Toidu soovitus: Lasagna, pasta al ragù, sealiha ja praetud loomaliha
Maitse: väga puuviljane, tasakaalustatud happesusega kuiva ja puhta lõpu saavutamiseks.
Tootja: Parmoleto
Viinamarjad korjatakse septembri lõpus ja fermenteeritakse eraldi. Käärimine ja leotamine kestab umbes 18 päeva. Pärast puhkamist jäetakse vein loomulikul viisil dekanteerima roostevabast terasest mahutitesse ligi kaheksaks kuuks. Pärast puhastamist ja enne pudelitesse valamist laagerdatakse puidus 10 kuu jooksul.
Tüüp: Montecucco D.O.C.
Piirkond: TOSCANA Italy
Alkoholi sisaldus: 14,5%
Viinamarja sort: 75% Sangiovese 25%Montepulciano d'Abruzzo 5%Cabernet Sauvignon
Asastakäik: 2016
Maht: 750 cl
Toidu soovitus: Lasagna, pasta al ragù, sealiha ja praetud loomaliha
Kogus saab valida ostukorvis